Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a fost ironizată pe rețelele de socializare după ce a anunțat că va susține un discurs în limba engleză peste o lună.

Pe Facebook a fost creat evenimentul „Discurs in engleza sustinut de Vasilica Viorica D.“, ce urmează să aibă loc vineri 13 decembrie, în intervalul orar 6- 9, în Parcul Circului. „Pe 13 noiembrie VVD a promis că într-o lună susține un discurs în limba engleză și m-am gândit să-i arătăm sprijinul în număr cât mai mare, măcar așa, cu un going și un share, poate vrea lume din provincie, din diaspora, mai știi? Ar fi, totuși, o premieră!“, au postat organizatorii evenimentului.

Ironia a prins, astfel că și-au anunțat participarea la eveniment un număr de 208 persoane, în vreme ce alte 689 s-au arătat interesate să participe. Viorica Dăncilă a afirmat, miercuri seară, că vorbește și înțelege limba engleză, dar nu foarte bine. Ea a promis că va ține un discurs în această limbă, „ca să lămurim și lucrurile acestea“, dar nu acum ci peste o lună.

Integral pe Evenimentul Zilei