Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul Mihai Fifor, secretar general al PSD, acuză PNL că plăteşte "raportaci", persoane a căror sarcină este să raporteze în număr cât mai mare pe Facebook postările PSD. De asemenea, Fifor susţine că s-a impus un "embargo" corespondenţilor locali ai presei internaţionale, aceştia fiind obligaţi să transmită doar ştiri pozitive despre Iohannis.

"De vreo două zile, după ce Iohannis a refuzat în mod rușinos dezbaterea, PNL a aruncat în luptă o specie nouă activiști online: „raportacii”.

Spre deosebire de postaci, care sunt plătiți să-l laude pe președinte, „raportacii” au misiunea de a trimite în mod coordonat plângeri la Facebook împotriva conturilor care îl deranjează pe Herr Iohannis.

Ca în multe alte cazuri, algoritmii Facebook sunt păcăliți și chiar se închid sau se suspendă conturile celor care și-au permis să spună că Iohannis este un fricos.

Integral pe Stiripesurse