Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat că premierul Ludovic Orban și echipa sa vor face o analiză a activității lui Raed Arafat la Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și vor decide dacă trebuie sau nu menținut în aparatul guvernamental.

”Apropo de acel film, m-a răscolit puternic, recunosc. A fost cutremurător. Ştiu cum m-am simţit atunci, când a fost incendiul. Întâmplarea a fost că am aflat imediat şi am venit a doua zi să văd la fața locului ce s-a întâmplat, să vizitez victimele în spital. O tragedie care m-a marcat profund. Însă, dacă abia acum a apărut acest film, e clar că trebuie analizat. În ceea ce-l priveşte pe Arafat, aici sigur, domnul prim-ministru Orban şi cu echipa lui vor face o analiză şi vă vor da un răspuns pe tema asta”, a declarat Iohannis, întrebat fiind dacă ar trebui menținut în funcţie șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Integral pe Cotidianul