Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut o conferinţă de presă la sediul PNL, în care a răspuns la întrebările jurnaliştilor şi a detaliat motivele pentru care nu vrea să participe la o dezbatere electorală cu candidatul PSD la prezidenţiale Viorica Dăncilă, regretele după primul său mandat şi relaţia sa cu PSD-ul. De asemenea, acesta a afirmat că va organiza marţi o dezbatere cu politologi, reprezentanţi ai societăţii civile şi jurnalişti.

UPDATE Klaus Iohannis: Daţi-mi voie să spun că sunt foarte mulţumit de alegeri şi le mulţumesc românilor că au venit în mare număr. O mulţumire specială diasporei care s-a mobilizat în mod exemplar. De 30 de ani PSD e o piedică împotriva României, iar în ultimii trei ani a reuşit să e ducă pe toţi la disperare. PSD a guvernat împotriva României şi a românilor. A încercat să acapareze Justiţia, învăţământul. A încercat să-şi însurubeze pilele şi neamurile peste tot.

Integral pe Adevărul