Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Căpitanul echipei germane de fotbal Eintracht Frankfurt, David Abraham, a fost suspendat până la finele acestui an de către Federaţia Germană de Fotbal (DFB) după ce l-a lovit pe antrenorul lui Freiburg, Christian Streich.

În vârstă de 33 de ani, Abraham a fost suspendat pentru şapte săptămâni şi nu va mai putea juca până pe 29 decembrie. El va rata astfel şase etape din Bundesliga şi două meciuri ale echipei sale în Europa League. Abraham va trebui de asemenea să achite o amendă de 25.000 euro, însă clubul a anunţat că va ataca decizia cu apel.

În minutele de prelungire ale partidei din weekendul trecut (1-0 pentru Freiburg), David Abraham a alergat după o minge care a părăsit terenul, apoi l-a lovit pe Streich şi a fost eliminat, după care s-a ajuns la o încăierare generală. După meci, Abraham i-a cerut scuze lui Christian Streich, pe care acesta le-a acceptat.

Integral pe România Liberă