Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miercuri, 13 noiembrie, poate fi o zi cu adevărat nefastă pentru Viorica Dăncilă.
Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a anunțat că Dosarul „10 august” va fi desecretizat. Poate chiar miercuri, dar în mod cert „cât mai repede, până vineri, cel târziu!”. Este deja panică în Kiseleff 10, echipa de campanie a Vioricăi Dăncilă și restul liderilor PSD caută deja răspunsuri la întrebările ce în mod sigur vor urma.

Așadar, Vela anunță că Dosarul „10 august” „va fi desecretizat în această săptămână. Este posibil în orice moment să-l desecretizăm, mai sunt câteva proceduri în care sunt implicate și alte instituții. Dar răspunsul meu de ministru al Afacerilor Interne este «Cât mai repede. Până vineri, cel târziu». Trebuie să comunic și cu aceste instituții pentru a primi un aviz de desecretizare. Veți afla toată derularea evenimentelor, implicarea instituțiilor și tot ceea ce conține respectivul raport”, a declarat ministrul de Interne la Europa FM.

Integral pe Evenimentul Zilei