Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Nației, pe Prima Tv: "Slavă Domnului, eu nu sint in PMP !". Ia uite unde era gogosa înfuriată ! Da' ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului ? Nu ți-e, mă, rusine ? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru tine de le-au sărit ochii din cap și tu le dai cu flit?

Eu nu ți-am făcut campanie pentru că acum două luni, la sediul partidului, când te-am auzit că vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază ești. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea să arați, măi, gogoașă înfuriată !", a scris deputatul PMP, Robert Turcescu, pe o rețea de socializare despree Theodor Palologu, candidat din partea acestei formațiuni la cea mai înaltă funcție în stat.