Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-au jucat opt din cele zece partide din preliminariile Euro 2020 şi Cosmin Contra continuă să se bazeze pe un clasament care, la prima vedere, te minte frumos.

În dreptul României sunt trecute 14 puncte ceea ce e foarte bine. În plus, nici diferenţa faţă de locul 2, ocupat de Suedia, nu pare o mare problemă, având în vedere că cele două naţionale sunt despărţite de un singur punct, când România urmează să-i înfrunte pe nordici pe „Arena Naţională“. Pornind de aici, Cosmin Contra a avut un mesaj prin care a simplificat drumul spre Euro 2020: „Am mare încredere în băieţi că ne pot califica. Avem nevoie de magia tuturor jucătorilor. Trebuie să fim eficienţi şi în defensivă. Sperăm ca presiunea să fie una pozitivă. Mesajul e că învingând Suedia, la startul partidei cu Spania suntem calificaţi la Euro 2020. După aceea, vom vedea dacă putem ţine de acel rezultat care ne califică“.

Integral pe Adevărul