Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rovana Plumb s-a bucurat când Liviu Dragnea a pus-o prima pe lista de candidați ai PSD la alegerile europarlamentare însă acum acesteia începe să îi țâțâie fundul după ce procurorul-șef al DNA i-a dat cea mai proastă veste posibilă.

Intervievat la Adevărul Live despre situația Rovanei Plumb care a scăpat de urmărirea penală prin votul Camerei Deputaților în dosarul Belina iar acum fiind europarlamentar, președintele României trebuind să decidă ridicarea imunității, Călin Nistor a declarat că dacă procurorul de caz i-o va cere va face o nouă solicitare, lăsând să se înțeleagă că modificarea calității de deputat național cu cea de deputat european este un element de noutate. Totodată Nistor a subliniat că e vorba despre orice situație similară și doar a Rovanei Plumb în care nu a intervenit prescripția răspunderii penale.

Integral pe Curentul