Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autorităţile franceze au descoperit aproximativ 763 de kilograme de cocaină, în valoare de peste 60 de milioane de euro, pe plajele de pe coasta atlantică a Franţei, provenienţa acestora nefiind cunoscută, relatează site-ul postului BBC.

Drogurile, împachetate în pungi de plastic, au fost aduse de valuri pe plajele franceze din regiunea Landes, până în sudul îndepărtat, în estuarul Loire, la vest de Nantes. Procurorii din Brittany colectează pachetele de droguri şi avertizează populaţia aflată în apropierea plajelor unde acestea au apărut, să nu atingă sau să mute aceste pungi.

Valoarea estimată a substanţelor descoperite este de aproximativ 60 de milioane de euro. Cocaina, prezentând o puritate de 83%, ar putea proveni din America de Sud, conform declaraţiilor transnmise de anchetatorul Philippe Astruc.

Integral pe Gândul