Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Stadionul Ghencea și Arcul de Triumf au şanse mari să fie gata până la începerea campionatului european de fotbal de anul viitor.

Premierului Ludovic Orban spune că acestea vor fi funcţionale chiar dacă nu vor fi finalizate integral.

''Stadionul Dinamo nu e reglementat. Sunt trei stadioane: Rapid, Ghencea și cel de la Arcul de Triumf, care sunt realizabile. Din discuţiile pe care le-a avut, este posibil ca la momentul derulării campionatului, cel puţin două să fie în stare de funcţiune, sigur, nu finalizate integral.

M-am întâlnit ieri cu Gică Popescu, care l-am găsit consilier onorific al primului ministru şi care mi-a explicat cu ce se ocupă şi e un fel de CEO pe implementarea proiectelor necesare pentru campionatul european de fotbal. Am luat decizia să continui colaborarea cu Gică Popescu. Împreună vom pregăti toate lucrurile pentru campionatul european'', a anunţat premierul Ludovic Orban.