Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Isteria declanșată în jurul vânzării clubului de fotbal Dinamo București se pare că are de această dată și o explicație cât se poate de pragmatică, dincolo de dorința multora dintre controversații patroni români de a face tot felul de jocuri de imagine. Iar patronul lui Dinamo de această dată chiar vrea să vândă clubul, alertat fiind de informația care circulă tot mai intens la un înalt nivel al sistemului și care se pare că a ajuns chiar și la Ionuț Negoiță.

Și cu toate că în ultima vreme justiția s-a mai ”înmuiat” față de acum câțiva ani și ”banda rulantă” a condamnărilor afaceriștilor români pare să fi fost stopată aproape cu totul, iată că acum se dă ca sigură repornirea acesteia! Iar primul exemplu că dosarele vor fi reluate de la punctul zero unde au fost ”abandonate” o bună perioadă de vreme este cel al lui Ionuț Negoiță, despre a cărui condamnare cu executare se vorbește deja cu o nonșalanță dezarmantă în anumite medii ”al naibi” de bine informate, aceasta fiind dată ca și sigură.

Integral pe Naţional