Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii DNA au pus-o sub acuzare pe Elena Postolache, şef al laboratorului de analize al Spitalului „Alexandru Obregia” pentru că ar fi luat mită de la o firmă, după ce medicul ar fi întocmit referate pentru cumpărarea de produse medicale de la acea societate,contractele fiind achitate de Spital.

Procurorii DNA au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Elena Postolache, la data faptelor medic primar şef de în Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, pentru luare de mită în formă continuată.

Potrivit DNA, în perioada 29 august 2014-19 iunie 2015, în contextul derulării unor contracte încheiate între Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” şi o societate comercială, Postolache Elena ar fi primit în trei tranşe, de la reprezentanţii firmei respective, suma totală de 102.200 lei.

Integral pe Gândul