Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit în maşina unui cetăţean bulgar 24.000 de haine şi produse de marochinărie, susceptibile de a fi contrafăcute, pe care acesta intenţiona să le ducă în Cehia. Potrivit poliţiştilor, valoarea mărfii se ridică la circa 4 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, produsele au fost descoperite ascunse în camionul unui cetăţean bulgar, în vârstă de 53 de ani. Acesta transporta, conform documentelor, genţi de voiaj din Bulgaria, dar poliţiştii au găsit în spatele cutiilor peste 24.000 de produse textile şi de marochinărie, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Cetăţeanul bulgar le-a spus poliţiştilor că un conaţional l-a rugat să transporte bunurile din Bulgaria în Cehia şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că acestea sunt contrafăcute.

„Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 19.000.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicat.

Integral pe Gândul