Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a fost, sâmbătă, la sediul Ministerului de Externe pentru a evalua procesul de votare din diaspora până în momentul de faţă. El a sesizat şi unele probleme cauzate de viteza foarte lentă a unei anume instituţii a statului român.

Premierul Ludovic Orban a fost, sâmbătă, la sediul Ministerului de Externe pentru a evalua modul în care decurge procesul de votare în străinătate. Prim-ministrul a comentat şi unele mici situaţii problematice care au apărut până acum la secţiile de votare deschise peste hotare.

“Am venit să facem o evaluare a modului în care decurge procesul de votare la secțiile de votare din străinătate și să vedem dacă mai sunt necesare măsuri în cazul în care mai apar situații care reclamă decizii rapide pentru a asigura condițiile de desfășurare cele mai bune. Din fericire, procesul decurge în bune condiții. Modificările la lege sunt modificări care dau rezultate, procesul de votare se desfășoară în condiții bune.

Integral pe CapitalComentarii

Bogdan Ungureanu Premierul Ludovic Orban a fost, sâmbătă la Premierul Ludovic Orban, ca să Premierul Ludovic Orban, după care Premierul Ludovic Orban s-a dus (și) la Premierul Ludovic Orban, ca să vadă ce mai fukce Premierul Ludovic Orban!

9 noiembrie 2019 22:08

Bogdan Ungureanu - E JALE ÎN DIASPORA: Jandarmii francezi riscă să-i ia la cafteală pe ”diasporezi”, că cică e ca ”Vestele Galbene” (despre care urmează să vă povestesc după ce scap de ”alegeri”, n.red.)!

9 noiembrie 2019 22:06

Bogdan Ungureanu - MEGA-INCIDENTE ÎN DIASPORA: EURO-Ciuma-Roșie de Corina Creața s-a bășit dinnou cu spume în biroul ”comisarului”-”comisarilor” Ursula von der Pizden!

9 noiembrie 2019 21:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.