Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ionuţ Bogdan Alexandru, poliţistul reţinut de DIICOT Adolescenta de 14 ani, care se află în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj, a hotărât să spună procurorilor DIICOT adevărul despre poliţistul care o teroriza de aproape doi ani. Fata a povestit şi colegelor sale drama pe care a trăit-o.

„Cei de la direcţie sunt principalii vinovaţi. Ştiau ce se întâmplă şi n-au mişcat un deget pentru acest copil”.

Adolescenta spune că primul bărbat cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale când avea doar 12 ani a fost chiar poliţistul reţinut de procurorii DIICOT pe data de 30 octombrie 2019. Ionuţ Bogdan Alexandru, agent principal la Secţia 5 Poliţie din Craiova, a divorţat în anul 2017, iar băieţelul de 5 ani a rămas în grija fostei soţii. Bărbatul s-a mutat în Segarcea, la părinţii săi, şi acolo ar fi cunoscut-o pe fata orfană, care se afla la acea dată în grija unei asistente maternale.

Cristina, o fată de 18 ani, este una dintre colegele minorei. A aflat tot ce s-a întâmplat după ce cazul a fost mediatizat. „Nu ştiam că acest copil era abuzat chiar de un poliţist. Ea a fost mutată de la Segarcea şi adusă la Craiova, într-un apartament de tip familial în luna septembrie.

Integral pe GândulComentarii

Ecce Kurrupt Psihopatul drakului! O singură poruncă ne-a dat Mântuitorul nostru și nici pe aia nu a putut-o respecta: "Să te iubești cu aproapele ca tine însuți!"

10 noiembrie 2019 3:21

Pute Felicitari politiei pentru educatia care o da tinerelor cadre,felicitari asa sunt si au fost si sefii lor ,vezi cadrele de la scoala de politie pline de doctorate ,masterate si alte scoli .Cred ca e mare selectie la admitere,felicitari si succesuri !!!!

9 noiembrie 2019 17:52

Kuminecăturile Gemene Milițian pizdac pedofil proxenet. Analiștii a găsit câștigătorul concursului "Monstrul". Trebuie să recunosc că majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a românilor l-ar putea răstigni pe ăsta și nu m-ar deranja enorm de mult...

9 noiembrie 2019 17:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.