Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanții PSD și-au trimis expertul electoral, Dinulescu Sorin, la Biroul Electoral Central pentru a verifica, conform legii, modul în care funcționează serverele care asigură sistemul informatic, relatează stiripesurse.ro.

Reprezentantul PSD a constatat faptul că generatoarele de curent care asigură funcționalitatea continuă a serverelor erau oprite. Mai mult, Dinulescu nu a putut verifica existența în sediul BEC a serverelor și a sistemului informatic pentru că nu era nimeni în clădire.

Cei de la PSD suspectează faptul că STS, de fapt, nu au instatal sistemul în sediul BEC și totul funcționează tot în sediul STS, ceea ce ar fi o încălcare a legii, pentru că un serviciu secret s-ar implica în desfășurarea alegerilor.

Integral pe CotidianulComentarii

Marius Mda, o fi nu zic nu. Eu nu știu cât amestec are STS în rezultatul alegerilor dar vreau să știu și eu cum UDMR la alagerile europarlamentare a obținut voturi din toată România din județe unde nu există comunități de unguri??? Cum apar câteva sute de voturi în județe care UDMR nu a văzut niciodată voturi de 30 de ani?

9 noiembrie 2019 23:17

Muie Psd Bai cacatilor încă nu v-ati trezit ca nu va mai votează nimeni ,,,ce expertul lui peste e asta din Psd,,,,sunteti pe faras boilor de ce va e frica nu scăpați diaspora nu votează Psd..punct...

9 noiembrie 2019 16:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.