Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alertă pentru romînii care vând pe OLX! Mii de români ar putea fi amendați! Totul este prevăzut într-un proiect de lege foarte important. Cei care vând constant pe site-uri precum OLX se pot trezi cu amendă. Totul este prevăzut în Ordonanța de urgență privind modificarea și completarea unor acte normative din domeniul protecției consumatorilor.

Definiția operatorului economic se extinde. Astfel comerciant va fi considerată „Persoana fizică ce desfășoară activități independente, în mod repetat, în scopul obținerii de venit, persoana fizică autorizată și persoana juridică, care în cadrul activității sale profesionale fabrică, importă, transportă, depozitează sau comercializează produse ori părți din acestea sau prestează servicii.”.

Mai exact, proiectul arată că o persoană obișnuită, care vinde constant produse pentru a obține bani, va fi considerată comerciantă și va putea fi amendată.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.