Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Legitimat la CS Universitatea Craiova, Alex Cicâldău (22 de ani), unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din Liga I, este implicat, fără voia sa, într-un scandal cu iz amoros. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, a aflat că „telenovela” se va încheia la tribunal!

Totul a pornit de la o femeie care, zilele trecute, a reclamat în presă faptul că presupusa iubită a mijlocaşului grupării oltene, proprietara unei agenţii de tursim din Drobeta-Turnu Severin, le dă ţepe clienţilor săi. Pe numele său Cristiana Mercioniu, tânăra neagă vehement faptul că ar avea o relaţie cu celebrul fotbalist.

„Nu sunt iubita lui Alex Cicâldău, ci doar suporter al Universităţii Craiova. Am fost prezentă la meciurile acestei echipe, dar asta nu mă face iubita unui personaj de pe gazon. Nu am avut legătura cu nimeni din fotbal”, ne-a declarat Cristiana Mercioniu, care a adăugat: „Nu am vorbit niciodată cu Alex Cicâldău”.

Integral pe SpynewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.