Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Magistrații Judecătoriei Zărnești au decis, vineri, arestarea preventivă a lui Gheorghe Podar, fost primar al orașului brașovean Cristian, acuzat de pedofilie.
În vârstă de 61 de ani, bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei adolescenţi cu vârste sub 15 ani, potrivit presei locale.

Alţi trei inculpaţi, suspectați că l-au șantajat ulterior pe Gheorghe Podar, au fost, de asemenea, plasați în arest preventiv, spune Europa FM.b Indivizii i-ar fi pretins sume între 100 de lei şi 3.500 de euro pentru a nu face publică o înregistrare video compromiţătoare, în care apare fostul edil, susține procurorul Vlad Teodorescu.

Integral pe România LiberăComentarii

Ecce Kurrupt Fanaticilor! Jos labele de pe Cristian Homobuci! Să sperăm că neprihănitul ăsta primește în curând un pardon prezidențial de la Klaussfinkter Wurst Johannis...Dacă nu va primi, Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Maimuția Blondia Dăncilă o să-i dea un pardon prezidențial, după ce va câștiga alegerile prezidențiale la paștele iepelor...Ghinion...Cu respect pizdacul căcănar și poponarul de serviciu al PSD Friedrich Preputzius Skrotul Hemoroidus Fekalius von Paulus, adică pe scurt Paulus al Enșpulea.

10 noiembrie 2019 0:05

Ecce Kurrupt Fanaticilor! Jos labele de pe Cristian Homobuci! Să sperăm că neprihănitul ăsta primește în curând un pardon prezidențial de la Klaussfinkter Wurst Johannis...

9 noiembrie 2019 10:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.