Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Votul în diaspora pentru alegerile prezidențiale 2019 durează, în premieră, trei zile. Astfel, pentru primul tur al alegerilor, românii din diaspora pot vota în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie. Aceeași regulă se aplică și la cel de-al doilea tur, astfel că românii sunt așteptați la vot în zilele de 22, 23 și 24 noiembrie. Pe www.digi24.ro veți găsi prezența la vot și rezultate la alegeri prezidențiale 2019 de la Biroul Electoral Central actualizate în timp real.

ACTUALIZARE, ora 22:30. Peste 100.000 de români au votat în prima zi a alegerilor prezidențiale. La secțiile de votare au mers peste 76.000 de oameni, iar prin corespondență au votat aproximativ 25.000.

Integral pe Digi24Comentarii

Muie Psd - Sug #EURO-poolla & #REZI$$T! cel puțin 5.000.000.000 de diasporeji-maidaneji se îmbulzește la frontiere, ca să vină să voteze, că guvernu nu le dă urne și nare cum - hai să fukcem cevașilea ca să ieșim cu luminițe cu stele galbene pe cârpe albastre să fukcem ca toți EURO-dracii TTIP prin piață!!!

9 noiembrie 2019 21:40

Muie Psd - Sug #EURO-poolla & #REZI$$T! Vedeți că ECO-CIUMA-”green”-ROȘIE de Christiana Figueres de la ONU bese pe gură că trebuie abolită democrația ca să ”salvăm” planetele ”noastre” de ”încălzirea” gloabelor - ce-ar fi să punem mânț de la mână, să punem mâna pe ea, s-o jupuim (de vie, n.m.) de piele, s-o sărăm, s-o tăvălim prin fulgi și s-o ... holocaustizăm (în caz că DIICOT nu-și face datoria de a o captura și aduce vie la tribunal, n.m.)?!

9 noiembrie 2019 21:36

Sandu Se pare ca dl profesor mai mediteaza.Apreciez faptul ca educatia civilizata de care da dovada are discipoli devotati.

9 noiembrie 2019 17:32

Muie postacilor PSD Ai aparut fututi morti ma-ti de jeg Psd-ist,,,,Sandu..sugeti pula ,,,analfabeta va primi muie in loc de voturi

9 noiembrie 2019 11:51

Sandu INVENTIE SASEASCA S-au unit LOTERIA ROMANA cu VOTUL. Ori cumparam un bilet la LOTO si asteptam trgerea ,ori VOTAM in avans un candidat si asteptam sa vedem daca a ajuns sau nu in turul doi.La loterie participa toate numerele din regulament .Atunci sa trimitem in strainatate o lista cu toti ROMANII si sa asteptam sa vedem cine acastigat. PACAT AM AJUNS DE RASUL LUMII

9 noiembrie 2019 11:35

Muie Psd Badalau acum a venit și rândul meu sa strig ma pis pe tine si Psd,,am votat Iohannis ,,,nu pt analfabeta prosta si slugă puscariasului Dragnea..

9 noiembrie 2019 10:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.