Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce ani de zile și-a înmuiat batistuţa de la piept într-o esență de patchouli extrasă din brînza neaoșă de burduf, naţionalistul de operetă Rareș Bogdan și-a imaginat că țara noastră ar putea fi condusă de cel mai ciudat personaj al basmului românesc: Jumătate-de-om-călare-pe-jumătate-de-iepure-șchiop.

Adică de Klaus Iohannis călare pe Ludovic Orban.

Nu știu cum a măsurat cantitatea de om din sasul Iohannis, nici cantitatea de iepure șchiop din jumătatea de ungur a lui Orban, dar abuzul de românism verde tras pe nas în boiangeria Realității TV pare să-i fi căzut greu la lingurică, de-a ajuns să se dreagă la Bruxelles cu o ciorbiță de potroace austro-ungară în urma căreia a pus la cale o parodie de Unio Trium Nationum.

Integral pe CatavenciiComentarii

@@ Vițelule adult Paulus tu nu ești scaunul fără picior al analfabetei care nu mai e premier la nimic, tu ai o singură bază peste care sunt situate formele a două tălpi de la buda turcească, deci ești complect cu toate picioarele dar nu ești altceva decât o budă bolșevicească împuțită, prin care tot românul se cacă și se ușurează de stalinismul ăla impetuos pe care te tot scremi tu să-l scoți din curul istoriei rusești. Aici Dinescu e plin de râme în căcatul lui de editorial pamflet tipărit pe hârtia aia igienică pe care n-o cumpără nimeni, noroc că slugile Gușterului de la haznale mai postează aci câte un căcat de editorial din Căcatțavencii. Imbecilul ăla cu VAI VOUĂ ești tot tu așa cum ești și sclerozatul ăla de Paulus, adică un imbecil magnific, o slugă a PSD-ului plătită cu bani de la bugetul țării ca să-ți postezi aci excrementele, problema e că ești cam singur, deși te tot multiplici tu sub mai multe nume. Vaca ta e Dăncilă, o Joiană autentică, iar Boul tău e la Rahova unde-l fut în cur cei mai virili viețari d-acolo, că d-aia are ochii ca sarmaua și cu părul măciucă. Cei drept Dragnea nu e jumătate-Bou, e un Bou complect, ce să mai vorbim. Lasă-l în pula calului pe Sveg, apropo nu agreez de genere scriitorii de sorginte slavică, prefer pe cei din lumea civilizată europeană sau occidentală. Așa că du-te tu-n pizdoiul mă-tii după ce m-am căcat eu acolo. Dar înainte de asta servește de la mine o muie, că-i mai culinară decât preparatele cu care sperie înfometații bucăcat-tarul și ratatul Mircea Dinescu, înfometați care preferă să stea nemâncați decât să halească lăturile poiatului care culmea din anticomunist a ajuns să-i lingă în felațio labiile și clitorisul dar și chiloții căcați la cur ai analfabetei care nu mai e premier la nimic. Muie Idiotule!

9 noiembrie 2019 23:24

@@Securescului de mai jos, care, de fapt, este scaunul fără vreun picior ... al WC-ului lui SfinckteriANUS. Deci, Securescule, pe cine l-a lovit cufureală? Pe tine, sau pe SfinckteriANUS? Să știi că poți să scrii nu patru replici la adresa lui VAI VOUĂ, care nu-i Paulus (!), ci 100. O sută de textulețe de-ale tale nu fac nici măcar cât o singură metaforă de-a poetului și pamfletarului Mircea Dinescu. Ce spui tu este exact precum un căcat de muscă pe portretul împăratul Franz Iozef al Austro-Ungariei. Asta dacă ai auzit cumva de soldatul Svejk al lui Karel Capek, dar tare mă îndoiesc să fi auzitără! Fugi repede la nenea Goagăl, ca să vii cu o replică! Vițelule, că boul ecce dincolo de poarta Cotrocenilor. I se spune mai nou și Jumate-om.

9 noiembrie 2019 9:26

@ 9 noiembrie 2019 6:23 Băi imbecilule, idiot ești tu cu tot neamul tău de cretini, amărâtule. După ce că-ți postezi idioțeniile agramate și rătăcite p-aci, nici măcar habar n-ai despre articolul integral și nici măcar nu știi cum să ajungi să-l citești, recurgi la insulte ca o jumătate de măgar râios ce ești. Marș în găoaza mă-tii de dobitoc. Muie, idiotule!

9 noiembrie 2019 7:55

noi Idiotul cu 4 texte vomitate pe Foum, toate neconvingatoare pt adultii scoliti si care nu consuma iaraba si prafuri, deci, idiotul sus-citat, se screme sa-l insulte pe dl. Dinescu sau cine-o fi autorul articolului cu iepuri-schiopi, jumatati-de-om calare, schizo Rares istericul lu' Johanis, in loc sa, acest idiot sa demonstreze ca, jumatatea-om-calare, iepurele-schiop-isericul Rares trumpetist, deci, ca, lighioanele astea n-ar exista la Romania.

9 noiembrie 2019 6:23

@ 9 noiembrie 2019 0:49 Și încă ceva. Tu preferi să-i dai limbi analfabetei Dăncilă și să sugi din drâmba lui Dragnea, că deh, au gust adecvat stalinist. Spre deosebire de tine care ești sclav PSD plătit ca să-ți postezi aci imbecilitățile, eu nu sunt decât un individ neafiliat politic de nimeni în particular, dar obiectiv și realist conform cotidianului românesc și a celui mondialist. Mda! Repeți ca un papagal constipat lozincile ălea cu colonia România și bolșevicii care au căcat economia de piață și capitalismul ca să-l facă pe Hitler lider mondialist la un moment dat. Tu, sărmane imbecil, nici măcar nu-ți dai seama căt de ridicol și de idiot poți fi. Ia și tu o muie că e mai tradițională decât preparatele culinare ale lui Dinescu, pentru că ș-așa nimeni nu haleșțe lăturile lui preparate la ceaun. Muie PSD!

9 noiembrie 2019 5:39

@ 9 noiembrie 2019 0:49 (3) Ce-i drept acum, Dinescu și-a înmuiat batistuța de la butonieră-n brânza de pe instrumentul lui de făcut pipi din izmene, ca să fie și el asortat cu peisajul exotic din pamfletul lui tipărit pe hârtie igienică. Sărmanul Dinescu nu se ridică acum nici măcar la rangul de prezervativ spart vulcanizat, sau reșapat ca să folosesc și eu același termen, a ajuns sărmanul poiat nu poet, o Loază care ne tot sperie pofta de mâncare cu preparatele lui culinare tradiționale românești de care n-a auzit nici dracul și pe care nu le va hali nici dracul, pentru că de tradiționale și exotice ce sunt, put a căcat de pamfletar bucăcar rebutat și necalificat. Așa se face că la finalul căcatului lui de editorial pamflet, Dinescu recunoaște că a ajuns un ratat la propriu, dar greșește când afirmă că din cauza ungurilor de la noi n-a ajuns el pe tronul de la Cotroceni. Cu toată stima pe care i-o port lui Dinescu, nu pot să-i dau decât muie acum. Muie deci!

9 noiembrie 2019 5:28

@ 9 noiembrie 2019 0:49 (2) Jumătatea de om călare pe jumătate de iepure șchiop ca termen împrumutat din poveștile noastre strămoșești o fi ea hazlie, dar e completamente deplasată și găunoasă, dar în sfârșit, să admitem că are un oarecare dram de umor. La final mă-ntreb și eu retoric cum se poate caracteriza Dinescu pe sine însuși pentru jalnicele prestanțe ale lui de la momentul Decembrie 1989 și ceva mai târziu când avut o dezbatere publică cu Iliescu pentru postul de președinte al României dacă nu greșesc în 1992, atunci când Dinescu a venit în studio și i-a vârât sub nas lui Iliescu un ceas d-ăla vechi de masă cu cadran mare și rotund care avea și un cuc ce se căcase pe el, ca și Dinescu de fapt. Sărmanul Dinescu atunci era ca Statu-Palmă-Barbă-Cot cu morcovu-n cur și nici măcar nu se putea așeza pe un scaun, fie el și cu mai multe picioare, sau pe un scăunel șchiop de un picior cu numai 3 picioare damblagite și ălea.

9 noiembrie 2019 5:27

@ 9 noiembrie 2019 0:49 (1) Măi Pulăre Paulus, nu te mai întreba retoric de ce nu comentează aci boborul, pentru că-n primul rând e un pamflet, iar în al doilea rând Dinescu de fapt se ironizează pe el însuși, pentru jalnica lui prestație de la momentul Decembrie 1989, când Caramitru l-a ajutat să fie tartor de țară în primul vid de putere creat, dar la final a venit Iliescu și i-a dat muie lui Dinescu, din păcate. Sărmanul Dinescu nu e-n stare acum decât să-și cace lăturile lui căcatțavenciene, care nici măcar n-au un farmec umoristic, pentru că put a căcat. Naționalistul de operetă Rareș Bogdan, e un termen oarecum scremut și nereușit, dar să zicem că are un dram de umor, realitatea e că Rareș Bogdan ca om de presă-n primul rând era prea pătimaș și excela-n copilării frecvent, dar chestia e că a ajuns un personaj politic liberalist cu destulă greutate care poate face mult bine țării.

9 noiembrie 2019 5:26

VAI VOUĂ! Ce comentarii? Niciun comentariu, fiindcă lingăii de kur iohannescian li se înțepenit mintea de durere și mausul de jignire. Adică, cum să vorbești în asemenea termeni de cuplul germano-ungarn noi, cei din colonia încă numită România? Cum? Că iohannis și organ sunt arhanghelii vestitori de bine - ha-ha-ha și hi-hi-hi!

9 noiembrie 2019 0:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.