Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În Râmnicu Vâlcea, au fost semnalate situaţii cu anunţuri legate de votarea din 24 noiembrie afişate înaintea primului tur de scrutin pentru alegerile prezindenţiale, din 10 noiembrie.

În locul anunţului referitor la alegerile din data de 10 noiembrie, în Râmnicu Vâlcea a fost afişat cel aferent datei de 24 noiembrie. Afişele au fost puse în cel mai mare cartier din municipiu şi s-a aflat despre ele după ce au fost postate pe internet. Primarul Mircia Gutău (PER) a motivat că au fost tipărite şi cele pentru al doilea tur de scrutin şi, din greşeală, au fost afişate şi din acestea. Mesajele anunţă când şi unde se poate vota. În mediul online, edilul este acuzat de manipulare şi dezinformare, oamenii spunând că edilul ar fi încercat să trimită un mesaj subliminal: să nu meargă acum lumea la vot, ci doar pe 24. Primarul din Râmnicu Vâlcea a candidat la această funcţie din partea PER, dar este susţinător declarat al PSD.

Integral pe Adevărul