Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Suntem la finalul campaniei pentru primul tur al unor alegeri orfane: puţini par să le dea atenţie şi chiar şi mai puţini par să le iubească. În ciuda a ceea ce spun mulţi, îndrăznesc să afirm că aceste alegeri sunt mult mai interesante decât la prima vedere şi am să mă refer, nu foarte structurat, la patru teme de avut în vedere.

Aceste alegeri sunt “lovite” de blestemul alegerilor europarlamentare. Nu mai avem aceeaşi polarizare, aceeaşi tensiune. Mai ales după schimbarea guvernării, lumea politică este mai relaxată, iar tema unui PSD ca ameninţare supremă pierde din credibilitate. Până la urmă, sunt puţini cei care se pot gândi la Dăncilă ca la un nou Dragnea. Nu te poţi scălda de două ori în apa aceluiaşi moment politic, iar apatia de până acum este confirmarea.

Integral pe AdevărulComentarii

Marius Blat făcut între PNL și PSD împotriva USR . Sa realizat o înțelegere ascunsa de ochiii lumii pentru al tine pe Barna pe locul trei. Iohannis stă liniștit în turul doi cu Viorica și PSD nu moare politic. Va reamintiri cum UDMR a trecut pragul la alegerile europarlamentare? Cu voturi băgate prin toate județele unde nu sunt unguri, exact așa va intra și Viorica in turul doi. Diaspora votează60% USR. Auzi ce face neamțu !!!! Și eu care vroiam să-i dau votul. Vreți normalitate??? Votați USR și nu va mai luați după dosare făcute la comanda , Barna e curat exact cum a fost și kovesi care tot așa au încercat să o denigreze cu dosare.

8 noiembrie 2019 15:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.