Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prefectul judeţului Arad, Florentina Horgea, reacționează după ce premierul Ludovic Orban a acuzat PSD că vrea să blocheze alegerile, iar mai mulți prefecți s-au îmbolnăvit brusc înainte de prezidențiale. Horgea, unul dintre prefecții aflați în concediu medical, spune că nu înțelege aceste acuzații, că ea chiar este acasă, bolnavă, în timp ce subprefectul și-a suspendat concediul medical și a anunțat că după alegeri va demisiona.

Cu o zi în urmă, ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că trimite medicii la Arad unde prefectul și subprefectul s-au îmbolnăvit înainte de alegeri: „Nu cred că au fost orientaţi doi viruşi să-i atace și să cadă subit în boală”.

Prefectul de Arad a reacționat susținând că, deşi este acasă, bolnavă, ţine legătura cu toate instituţiile care gestionează desfăşurarea procesului electoral şi că pregătirea scrutinului de duminică este în grafic.

Integral pe Hotnews