Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Antrenorul formaţiei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există o presiune în cadrul echipei în ceea ce priveşte calificarea în play-off-ul Ligii I, ci doar a rezultatului din partida din deplasare cu FC Botoşani, din cadrul etapei a 16-a.

"Suntem în faţa unui joc extrem de dificil, cu o echipă care joacă un fotbal ofensiv. Încercăm să aliniem un 11 care să pună probleme echipei FC Botoşani şi ne dorim ca la sfârşitul celor 90 de minute să câştigăm cele 3 puncte. Trebuie să fim mai echilibraţi şi să lăsăm deoparte tot ce am făcut până acum, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut de acum încolo. Primul pas este jocul de mâine seară. Jucătorii s-au antrenat la fel de bine ca până acum, nu există presiunea play-off-ului, există presiunea rezultatului, trebuie să câştigăm. Întâlnim o echipă care se bate şi ea la play-off aşa că trebuie să ne concentrăm cât mai bine şi să fim cât mai pregătiţi. Nu am probleme de lot. M-am uitat şi la meciul tur, am văzut ce trebuie corectat. Orice echipă este de bătut în momentul de faţă, dar Botoşani este o echipă care poate pune probleme mari", a declarat Vintilă.

Tehnicianul a precizat că Mihai Pintilii este refăcut din punct de vedere fizic şi că o decizie în ceea ce priveşte retragerea sa trebuie să-i aparţină în totalitate: "Pintilii a revenit, se antrează alături de noi, dar este un pic în urmă cu pregătirea. Dar este sănătos. În calcule intră toţi jucătorii valizi, vom vedea după ultimul antrenament înainte de joc. Vom vedea dacă duce un meci întreg, o să-l ţin un meci întreg. Atât timp cât are contract de jucător eu mă bazez pe el ca jucător.Vom vedea mai departe. Eu nu pot să mă duc la un jucător sub contract să-i spun anumite lucruri. Ţinând cont de experienţa lui, el este antrenorul din vestiar, din teren. Nu neapărat în acte. Eu nu pot să-i spun unui jucător să se lase de fotbal. Nu este uşor de făcut acest pas, decizia trebuie să fie 100% a lui".

Integral pe România Liberă