Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un complet de trei judecători de la instanța supremă a bătut în cuie decizia definitivă de condamnare la câte patru ani și patru luni de închisoare cu executare a fostelor judecătoare a Curții de Apel București care în mod corupt l-au achitat pe omul de afaceri Dinel Staicu și au anulat obligația ca acesta să plătească statului 19 milioane de lei, bani fraudați de la BIR.

Cazul acestora a stârnit curiozitatea, inclusiv a anchetatorilor DNA, după au desființat o decizie definitivă de condamnare la șapte ani de închisoare cu executare a afaceristului Staicu, decizie dată în dosarul în care acesta era judecat pentru fraudarea Băncii Internaționale a Religiilor (BIR).

Astfel, acum, instanța supremă a respins, definitiv, recursul în casație, al fostelor judecătoare Dumitrița Piciarcă și Liliana Bădescu.

Integral pe StiripesurseComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.