Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Polițiștii din Bacău au deschis un dosar penal pentru furt calificat pe numele a două angajate ale unui liceu din Bacău care au furat alimente de la cantina școlii, relatează Mediafax. Una dintre ele a fost prinsă cu ulei, făină, mălai și bulion în geantă.

Cele două femei lucrează la cantina Colegiului „Mihai Eminescu” din Bacău, iar furtul a fost descoperit de portarul liceului.

„La ieșirea din tură, portarul le-a verificat sacoșele. A verficat sacoșa unei persoane, pentru că cealaltă persoană nu a stat să fie verificată. Sunt două persoane care sunt cercetate", a declarat pentru Mediafax Constantina Hulea, directoarea Colegiului „Mihai Eminescu” din Bacău.

Potrivit acesteia, ambele femei lucrează de mai mulți ani la cantina școlii.

Integral pe HotnewsComentarii

ariciul Ba orice proasta lucratoare intr-o cantina fura din mancarea,batranilor,bolnavilor,copiilor,militarilor clientilor,chiar daca au acasa congelatoarele pline.Cautatile in sacosele ,cu care pleaca seara acasa ....si ...va veti convinge.Tot romanul e pus pe furat,dupa principiul;Gaina unde scurma acolo se hraneste,si cand umbli cu mierea ,tot te lingi pe degete.Iar portarul,a vrut si el ori in cel mai rau caz lea cerut p..da si nau vrut sa dea ,drept pentru care a fost cuprins de un exces de zel subit.Ba traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.Despre ce vorbim?

8 noiembrie 2019 8:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.