Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Așa sînt mereu zilele dinainte: însorite și nepăsătoare. Nimic nu arată că ne confruntăm cu involuția speciei prezidențiale și cu abisul celor cinci ani care vin gata irosiți. Să ni-l amintim, așadar, pe președintele Emil Constantinescu, pe care nu l-am regretat niciodată destul.

În 1996, an bisect, cu o astronomie complicată, plină de asteroizi care hărțuiau orbita Pămîntului, a ajuns la Cotroceni primul și singurul om cinstit. Candidatul Emil Constantinescu s-a născut din testamentul politic al lui Corneliu Coposu, pe fondul unei disperări active împotriva restaurației securisto-comuniste. Mulți intelectuali din falanga Alianței Civice și, apoi, a Convenției Democratice au încercat să-l scoată de pe listă, fiindcă așteptau la coadă nume grele, cu aură mai veche și cu voce mai groasă. Dar Corneliu Coposu a murit și nimeni n-a îndrăznit să-l dezamăgească.

Emil Constantinescu vorbea pițigăiat. Din cauza asta, oamenii începeau să-i pună la îndoială vorbele înainte să apuce să le spună. Să fi avut vocea lui Emanoil Petruț, să-i fi permis timbrul să transforme orice propoziție într-o replică de film, Emil Constantinescu s-ar fi putut face, categoric, mai bine auzit și ascultat, căci dragostea poporului se adapă din aparențe.

Integral pe CatavenciiComentarii

Paul Daaaaa.... Catavencii il plang pe dobitocul care la sfatul fosilei kgbisto-comunista, in plina democratie a cedat Platoul Continental al Romaniei catre Ucraina, a daramat prietenia de secole dintre Serbia si Romania si a oficializat traficul de tigarete prin feciorul Dragos si pulica de la Politie Trutulescu- oficialul din Tigareta II... Trafic de benzina si motorina la nebuni la granita cu Serbia.. tot cu pomazuirea Securitatii atotprezente.... CAnd naiba ne trezim la realitate si nu mai plangem pe uemerii marlanilor care au daramat Romania???? Cum ma-sa mare sa ne bage americanii in UE ????

7 noiembrie 2019 23:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.