Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă își încheie campania electorală vineri, 08 noiembrie a.c, la Târgu Jiu, acolo unde i se pregătește un miting de susținere de amploare.

În acest sens, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, care este și șeful Comisiei Parlamentare de Control a Activității Serviciului de Informații Externe, a dat dispoziție managerilor mai multor companii de stat să – și aducă subordonații, împreună cu rudele lor, la acel miting, potrivit gorjnews.

De la Complexul Energetic Oltenia, societate aflată în pragul insolvenței, urmează să vină câteva sute de muncitori necalificați, cărora li s-a cerut de către șefi și de către liderii sindicali să aducă cât mai multe rude. De subliniat că managerul CE Oltenia, Sorinel Boza, a compromis și destructurat mișcarea sindicală, angajându-i pe liderii sindicali în subordinea sa, ca inspectori sociali, plătiți cu până la 17.000 de lei lunar, conform raportului corpului de control al premierului României.

Asta în timp ce salariații de rând lucrează în condiții inumane, și câteva zeci, dintre ei, au murit în accidente de muncă, în ultimii ani. Salariaților de la talpa CE Oltenia li s-a sugerat, în aceste zile, că dacă absentează de la mitingul electoral care are loc vineri este posibil să rămână fără loc de muncă.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.