Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nici bine nu s-a instalat în fruntea Ministerului Muncii, la trei zile de la numirea oficială în funcție, că liberala Violeta Alexandru trebuie să și golească biroul destinat ministrului, aflat în cadrul actualului sediu al instituției.

Este, așadar, vorba despre o relocare de ordin administrativ, aspect pe care chiar ministrul l-a adus în atenția presei. “Am o serie de îngrijorări pe care vreau să vi le împărtășesc. În primul rând v-aș spune faptul că la nivelul ministerului, tocmai ce am constatat (…) că trebuie să evacuăm acest sediu în mai puțin de 60 de zile, în considerentul unei solicitări de evacuare din partea Ministerului de Interne și față de care noi ar fi trebuit să găsim soluții din timp util”, a anunțat Violeta Alexandru, încadrată de premierul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan.

Integral pe Naţional