Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Generalul Teodor Frunzeti a precizat, miercuri, în cadrul Conferinţei internaţionale Gândirea Militară Românească, cu tema "Securitatea şi Apărarea între istorie, teorie şi politici publice", că în Crimeea este acum armament rusesc de trei ori mai mult decât acum cinci ani.

„Aici, în estul Europei se cunoaşte această ameninţare ce vine dinspre răsărit, ca să nu numesc şi statul respectiv, dar îl ştiţi. Această ameninţare este într-un fel percepută în Estul continentului, de statele de la frontiera estică a NATO şi în alt fel percep statele care nu sunt la frontiera estică. Altfel percep Spania, Portugalia, sau Italia şi altfel statele care sunt aici.

Pentru unele din statele europene, problema sudului este poate mai importantă decât probleme estului”, a precizat, miercuri, Teodor Frunzeti, în cadrul Conferinţei internaţionale Gândirea Militară Românească, cu tema "Securitatea şi Apărarea între istorie, teorie şi politici publice".

Integral pe GândulComentarii

Europeanul Dacă n-ar fi armament rusesc in Crimeea, mai mult ca sigur că ar fi armament american.

7 noiembrie 2019 17:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.