Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei persoane care aşteptau sosirea unui tramvai pe un refugiu au fost lovite de o maşină care a venit cu viteză şi s-a răsturnat chiar lângă ei. Zeci de oameni s-au adunat la faţa locului şi au sunat la 112. Cei trei pietoni şi şoferul au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Accidentul a avut loc, joi, în centrul Craiovei, în apropierea celui mai mare centru studenţesc din oraş. Şoferul care s-a răsturnat cu maşina în staţia de tramvai a vrut să evite un alt autoturism care aproape ii tăiase calea. Omul nu a mai putut controla vehiculul şi a intrat în oamenii care aşteptau în staţie, scrie Adevărul.

„A fost groaznic. Din toate părţile oamenii sunau la 112. Veniţi urgent, e dezastru în centru. Asta spuneau toţi”, au declarat mai mulţi martori. Două echipaje SMURD şi mai multe maşini de poliţie au ajuns imediat la faţa locului. În urma accidentului, o femeie şi trei bărbaţi, printre care şi şoferul maşinii răsturnate, au ajuns la spital cu multiple traumatisme şi escoriaţii la nivelul membrelor.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.