Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Angajaţii unei firme de construcţii care lucrează la consolidarea zidurilor de incintă de la Mănăstirea Voroneţ au avut parte de un şoc, după ce au văzut cum din pământ a ieşit o mică flacără. Maica stareţă a sunat la 112 şi la faţa locului au sosit imediat mai multe echipaje de intervenţie.

Momente de panică la Mănăstirea Voroneţ, care se află în judeţul Suceava. Maica stareţă a sunat la 112 şi a chemat pompierii în urma unui incident. Muncitorii unei firme de construcţii au făcut mai multe gropi în pământ pentru a fixa elementele de susţinere ale unui zid de incintă. La un moment dat, sfredelul (n.r. - unealtă în formă de bară, prevăzută la un capăt cu muchii ascuţite sau cu tăişuri şi folosită pentru executarea găurilor) folosit s-a rupt, iar muncitorii au încercat să-l sudeze ca să-l extragă apoi din pământ. Când au aprins flacăra, s-a produs o mică deflagraţie, care n-a făcut victime.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.