Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a întâmplat de multe ori în trecut. Miniştrii, abia „aterizaţi“ în minister, au acces la informaţii, documente, dosare, situaţii reale din teren, doar în măsura şi în sensul în care decid „structurile“ birocratice din minister.

Ele decid la ce informaţii şi la ce dosare să aibă acces ministrul. Miniştrii care n-au mai avut funcţii la asemenea nivel sunt cu atât mai neajutoraţi. Iau de bune tot ce-i spun „structurile“ ministerului.

Înalţii funcţionari din ministere, unii lipiţi de fotolii din timpul lui Ceauşescu, îi şuşotesc persuasiv la ureche noului ministru: „asta nu e posibil dle ministru, vă faceţi de râs dacă adoptaţi poziţia aceasta“. Şi de multe ori strategia prinde, ministrul se „dă“ prizonier „structurilor“.

Consilierii ministrului vin şi pleacă odată cu el din minister. Ar trebui să fie foarte bine pregătiţi, inclusiv asupra „vicleşugurilor“ practicate de înalţii funcţionari. Dacă nu sunt aşa, sau dacă se lasă „convinşi“ inclusiv de foloase de tot felul, pentru ei sau apropiaţii lor, eşecul este garantat. Încet, încet, ministrul intră în paradigma dictată de „structuri“ şi face ce-i şoptesc acestea.

Integral pe AdevărulComentarii

O scoserăți, bre, din nou pe hasta cu pizdacii de la naftalină? Sărmanii boi lăbărari vor ave de tras ... pe nas dân cauza pizdacilor de prin ministere. Dacă rezolvă însă SfinckteriANUS și problemul cu secția specială, aia dimpotriva magistraților, lucrurile intră în matcă. Oricare belit de pizdac va putea fi zburat cu grenada înfiptă în cur de pe oriunde de la Stat. Noțiunea de abuz nu se va mai egzista, iar magistraților abuzatori li se va asigura trei pensii speciale, nu două ca pe vremea Băsăului. Că acum avem un sas cotrocenit, nu un tătar.

7 noiembrie 2019 13:14

Ion Sistemul ticalosit la toate nivelele si in toate domeniile !

7 noiembrie 2019 9:25

Ecce clar! Ne trebe câteva mii de ghilotine pentru pizdaci! Ziarul Hadevărul ecce dispus să primească ceva subsidii serioase pentru a milita în forță în favoarea vindecării/eliberării/salvării boborului rumân de pizdăcism. Hai la lupta cea mare, Orban cu Helvig să ne unim, pe Klaus cel Mare să-l facem și mai mare, prin noi înșine, pe veci să-l cotrocenim!

6 noiembrie 2019 20:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.