Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a introdus o nouă cale extraordinară de atac la instanța supremă, respectiv o cerere de recurs în casație. Cererea a fost făcută la patru zile după cererea de contestație în anulare.

Liviu Dragnea a depus în 18 octombrie în nume propriu o contestație în anulare, ce reprezintă o altă cale extraordinară de atac.
Astfel, spun surse judiciare pentru ȘTIRIPESURSE, fostul lider epuizează toate căile naționale de atac pentru a face cale liberă acțiunii pe care cel mai probabil că dorește să o introducă la CEDO, după condamnarea sa definitivă la trei ani și jumătate, pentru fapte de corupție, legate de menținerea fictivă în funcție la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman a două persoane care în realitate lucrau pentru filiala PSD Teleorman.

Integral pe StiripesurseComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.