Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Analistul politic Ion Cristoiu a declarat luni, pentru MEDIAFAX,că învestirea Guvernului Orban în Parlament este o operaţiune care face parte din campania electorală a preşedintelui Iohannis şi prin care se urmăreşte inducerea ideii că şeful statului va câştiga alegerile prezidenţiale din primul tur.

Ion Cristoiu crede că pentru votul de astăzi din Parlament s-a promovat intens imaginea unui vot de învestire a Guvernului Orban realizat prin spargerea Pro România.

“De fapt, mobilizarea cu ghilimele a unor parlamentari din PSD şi Pro România nu a fost pentru votarea Guvernului pentru că respectivii se puteau duce fără tărăboi în Parlament şi să voteze. Să nu uităm că trompeta a fost sunată de dl. Mihai Tudose care nu este parlamentar. Noi am avut de-a face cu o operaţiune bine pusă la punct şi anume de promovare a imaginii că trecerea acestui Guvern s-a făcut prin spargerea Pro România.

Este foarte importantă această precizare pentru că iniţial, eu am mai spus, că momentul de astăzi era ca ultimul sezon din Game of Thrones. Ultimul episod nu era ştiut de nimeni, numai de scenariştii care nici măcar nu-l scriseseră”, a afirmat analistul politic.

Integral pe Gândul