Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Clar: PSD-ul e bântuit de o fantomă răzbunătoare. Le dezleagă şireturile şi alianţele, le-ncurcă conturile, le bagă în cap că au cap. Ce s-au gândit cei din Organizaţia Arad? Că, dacă Vasilica are coc, de ce nu i s-ar accesoriza şi o katana, s-o facă samuraie.

Preşedintele filialei, un oarecare Căprar, i-a înmânat katana, zicând: „Simbolistica acestei săbii, care sper să vă ajute să taiaţi atât la propriu, cât şi la figurat, tot ce trebuie tăiat, iar dumneavoastră ştiţi exact la ce mă refer eu”.
Eu cred că personajul s-a referit la ce ştiu până şi eu: că, după ce va pierde glorios în turul doi, partidul îi va cere să-şi facă harakiri.

Femeie samurai n-a existat. Din familiile nobile s-a ridicat uneori câte o legendară onna-bugeisha, femeie-luptător. Când onoarea i-o dicta, nu ezita să execute, bărbăteşte, ceremonialul de sinucidere.

Integral pe GândulComentarii

Măh Nistore, măh, tu erai bun de premier minstru, măh! Ce naiba cată un atotștiutor ca tine să smângălească hârtia picișa?! Selecția aia naturală nu mai selectează? A selectat un fost inginer, zis și Sică Mandolină, în locul fostei ihginere Veorica! Tu pe unde erai, măh Nistore, că nimeni nu se bate pe burtă cu Trump, ori cu Eistein, mai abitir decât Tine. Ar mai fi și Putin, dar ăsta nu suferă comparație cu Eul tău hipertofiat. Eh, dacă am trăi într-un ev al merituoșilor, tu ai fi pe primul loc dintre zece locuri goale! Toată stima și mândria că-ți suntem contamporeni!

5 noiembrie 2019 14:45

Nistor Marea Luptătoare Dăncilă, Purtătoare de Pantaloni că-i ”bărbată” habar n-are să vorbească în engleză ”pentru că suntem în România”...Asta este !....că NU ȘTIE o boabă de Limbă străină !....Cum multe ea nu știe....că-i ”Tută”,,,,cum zicea un ”deontolog renumit”....De aceea stă și discută doar cu babele proaste și PSD-iștii ei că romănii inteligenți cu cultură politică o surclasează și este pusă în dificultate....Necazul este că nu-s toți proști în Romănia chiar dacă PSD-ul a ”pus umărul” la needucarea și sărăcirea multora din romăni....De aceea a ales-o și Dragnea ca Prim-ministru....”că nu știe să facă nimic” s-o poată manevra, cum a făcut-o pînă a mers pe Calea Rahovei....Și cîți părinți din țara asta își dau copiii la meditații la Engleză sau la alte Limbi Străine pe bani mulți...sau ”se înghesuie” copiii lor la examene pentru Clasele Speciale de Engleză....creind și o mîndrie și onoare că le vorbesc engleza copiii lor....Sunt Facultăți în Romănia cu Secții Speciale de pregătesc la toate cursurile studenții de vorbesc numai în limbi străine...Eu sunt sigur că Madam Dăncilă habar n-are și să folosească un computer !....Și ea vrea ca poporul să aleagă o ”Tută” ca Președinte al Romăniei....Cîtă Impostură !....Iar un partid în jurul ei, de-s spun că-s cel mai mare partid din țară o susțin....PSD-iștilor, sunte-ți ”duși cu pluta” rău de tot !!!...

4 noiembrie 2019 18:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.