Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tragedia de la Colectiv va fi descifrată în timp, cînd importanța ei politică va trece, cînd durerea, groaza și amintirea se vor stinge, așa cum se sting pînă la urmă toate. Dar pînă atunci mai e. Pînă atunci, moartea celor 65 de tineri e folosită de oamenii care-și împart puterea. Mai întîi, chiar după incendiu, ca să fie dat jos Guvernul Ponta. Apoi, patru ani mai tîrziu, ca să li se arate aceluiași Ponta și aceluiași Nicolae Bănicioiu, prin imagini de la fața locului, că trebuie să sprijine Guvernul Orban.

Așa cel puțin s-au așezat faptele, așa arată cauzele. Așa se văd beneficiarii, mereu aceiași.

Președintele Iohannis trebuie să cîștige aceste alegeri, și au fost luate toate măsurile. Necesitatea nu e neapărat democratică. Dominația prin instituții cere continuitate. E jocul negru din spatele urnelor, care vrea să-și păstreze controlul prin cel mai convenabil președinte.

Integral pe CatavenciiComentarii

x pt. JE, focul s-a propagat cu viteza programata in mod profesionist si criminal - de catre profesionisti si criminali care criminali, apara valorile democratice ale Statului de Drept HA! HA!.

4 noiembrie 2019 11:28

Je Un singur răspuns la o singură întrebare rezolvă totul : DE CE S-A PROPAGAT FOCUL CU AȘA O VITEZĂ ???

4 noiembrie 2019 10:17

Muie Buscu Sa te fut in gura Buscule tot cu articolul tau de cat ,,du-te le Rahova si lingel in continuare pe puscariasul Dragnea in cur f.m.m de jeg ordinar..

4 noiembrie 2019 6:12

Numai morții mă-sii autorului nu sunt sinucigași! Imbecilul ăsta care-i autor de articol și defecacă cretinitatea asta de idioțenie la Cațavencii, cufurește oare o ironie de pamflet de articol, sau nici el nu știe ce pula calului a defecăcat? Mda! Ai dracului răspândaci bolșevicești propagandiști cum mai știu ei să scormonească-n găozul zvonurilor și să fabricace niște căcat cufurit de presă. Păi se putea să nu fie numit nazist nenea prezidentul de la Cotroceni? Adicătelea, dacă nenea prezidentul a zis că-i mai bine ca PCR-ul de azi și PSD-ul împuțit tot de azi să-și dea obștescul sfârșit, nepărat trebuie să fie nazist, mai ales că e sas de pe la Sibiu? Restul căcatului de articol e un fel de altă diaree propagandistică mincinoasă a la PSD citire, care are slugile ei umile și servile ca acest cretin de autor al unui articol de căcat. Muie PSD!

3 noiembrie 2019 23:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.