Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, a afirmat că un vot geopolitic este o eroare și a îndemnat locuitorii Chișinăului "să nu calce pe aceeași greblă" la alegerile pentru primăria capitalei Republicii Moldova, pentru că "nu va veni nimeni de la Moscova, București, Bruxelles sau Kiev să facă ordine în Chișinău".

"Foarte des mergeam la vot, o bună parte din chișinăuieni, și chiar dacă știam că nu-i cel mai bun candidat, dar îl votau geopolitic pentru că vine nu știu ce fel de ciumă, de ce culoare, verde, albastră, galbenă, roșie. Poate ajunge de această dată? Să lăsăm experimentele, să lăsăm persoanele care isterizează. Oare ne trebuie în Chișinău, începând cu ziua de mâine, cineva să facă isterică așa cum a făcut-o săptămânele trecute? Vă îndemn să votați cu rațiunea, nu cu emoțiile, pentru că emoțiile ne-au făcut să ajungem în situația, în starea în care se află Chișinăul", a declarat Igor Dodon, la ieșirea din secția de votare, potrivit site-ului Deschide.md, citat de Mediafax.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.