Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Din fericire, mai sunt oameni responsabili în PSD. S-a văzut la votul de la audierea miniştrilor desemnaţi, când doar trei au fost respinşi de comisii, mulţi parlamentari din PSD au ignorat directiva conducerii şi au votat pentru validarea miniştrilor în comisiile de specialitate. Deputatul PSD de Cluj, Cristina Burciu, a anunţat că va vota guvernul Orban. Paul Stănescu a declarat şi dânsul că România trebuie să aibă un guvern stabil.

Nu toţi parlamentarii PSD se supun ordinelor venite de la partid N-am verificat, dar probabil că PSD şi Pro România au majoritate în comisiile reunite ale Parlamentului care i-au audiat pe miniştrii guvernului Orban. Şi totuşi, doar trei miniştri din 16 au primit vot de respingere, cel de la Finanţe cu un scor „chinuit”, de 19-19.

Nu mă îndoiesc că ordinul venit de „sus” era ca majoritatea, dacă nu chiar toţi miniştrii audiaţi să fie respinşi. Dar ordinul n-a funcţionat.

Integral pe Adevărul