Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Companiile de cablu nu s-au înghesuit miercuri să preia postul de televiziune Realitatea Plus, continuatorul Realitatea TV, în ciuda istoriei îndelungate a televiziunii și a notorietății pe care o au jurnaliștii care activează sub brandul Realitatea. Cozmin Gușă a postat pe internet un mesaj prin care îi încurajează pe juranliști să nu se dea bătuți.

”Realitatea Tv a fost inchisa. Companiile de cablu au difuzat mira imediat dupa miezul noptii. Aflu ca Digi chiar cu doua minute mai devreme. Probabil isi freaca mainile, sperand ca le va creste cu un punct audienta la Digi 24. Acestora, din boardul Digi/RCS, le-as aminti insa cat au insistat sa fie preluat Digi 24 de alte firme de cablu, cand postul era la inceput. Sa nu uite si sa nu se bucure! In tara in care un post de televiziune ca Realitatea TV este suprimat neconstitutional, li se poate intampla si lor oricand. Si orice!

UPC este singura companie care va prelua Realitatea Plus.

Integral pe Capital