Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În ceea ce ar trebui să fie ultimele zile ale sejurului nefast, dăunător pentru România, al guvernului PSD şi al Viorică Dăncilă la Palatul Victoria, cad zgomotos măştile acelor oameni şi demnitari ai partidului care păreau a fi avut măcar un dram de onorabilitate şi de cinste.

Doamna Sorina Pintea care multă vreme ne-a păcălit cu figura ei de femeie cumsecade, săritoare, care se sacrifică fiindcă doreşte să facă cât mai mult bine, a ieşit zilele trecute la înaintare în cel mai ruşinos, mai descalificant mod cu putinţă.

A comis un fapt inacceptabil. Insa aceasta plănuieşte, dacă e să le dăm crezare şi nu văd de ce nu am face-o doamnelor Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, să facă abuz de funcţie şi să confişte o sumă uriaşă, câteva milioane de euro din Campania Noi facem un spital. Guvernul din care sus-numita a făcut şi încă mai face parte, ca şi cele anterioare ale PSD, în complicitate sau nu cu ALDE, nu a fost în stare să facă nimic. Nu şi-a respectat nici o promisiune

Integral pe AdevărulComentarii

noi @ 31 octombrie 2019 21:09 Da i muie lu' ma-ta si lu' tact-o, daca ai asa ceva, si, nu cumva esti lepadat in vreun sant ! Ai inteles lepadatura ?

4 noiembrie 2019 0:02

Încă mai scrie îngălatul de Mircea Murătură?! Se pare că da! Fraze estropiate, stil îngălat, dacă le asamblezi cumva în texte se cheamă că ești ziarist de ziua a șaptea. Și ce frumusețe de temă! Onorabilitatea PSD, care, de bine de rău chiar există! Era interesant dacă ne spunea ceva despre onorabilitatea boss-ului antiromân de la Cotroceni, penal convins, dovedit și de coana Justiție din Românica, așa părtinașe cum ecce ea cu hominizii scârbiciilor române, dar mai ales germane! Măi, măi,măi!

31 octombrie 2019 21:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.