Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Utilă amânarea votului în parlament pentru guvernul Orban. Acesta are acum timpul necesar să-şi facă toate socotelile, să elaboreze actele normative necesare, pentru a începe cu dreptul. De trecut, este aproape sigur că va trece de votul parlamentului. Până şi Victor Ponta s-a sucit iarăşi, declară acum că ar vota guvernul Orban dacă retrage miniştrii respinşi de comisii.

Chiar şi fără votul său, ameninţarea lui Orban că PNL va prefera anticipate dacă guvernul nu trece din „prima”, pare că începe să-şi producă efecte. S-a văzut la audierile de miniştri din parlament unde, cu excepţia ministrului de Finanţe, toti ceilalţi au primit aviz pozitiv.

Aşteptările de la guvernul Orban sunt extraordinar de mari. După trei ani în care statul a fost luat captiv de Dragnea şi PSD prin „oamenii noştri”, politruci în general habarnişti, PNL ne promite o nouă abordare.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.