Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Recentele evoluţii politice ne arată acelaşi Victor Ponta, aşa cum îl ştim de 15-20 ani. Mereu a speculat oportunităţi, mereu a pescuit în ape tulburi. Acum îşi propusese să ia guvernarea cu o coaliţie de stânga, prim ministru fiind el, sau un personaj de paie, manevrat de el.

Pentru acest obiectiv a contribuit la trecerea moţiunii de cenzură. Nu i-a ieşit pasienţa. S-a supărat pe românii care nu s-au bătut să-l facă premier, şi îi lasă fără guvern, sau cu guvernul Dăncilă cât s-o putea.

Aşa a făcut tot timpul. Pe Geoana l-a faultat, să-i umfle şefia PSD. A reuşit. A dat jos guvernul Mihai Răzvan Ungureanu, să-i ia locul. A reuşit şi asta. Când a văzut că apele se tulbură în PSD, a demisionat şi din fruntea PSD (pe facebook), şi din fruntea guvernului. Acum stă la pândă să prindă iar funcţia de premier.

Integral pe Adevărul