Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Recentele evoluţii politice ne arată acelaşi Victor Ponta, aşa cum îl ştim de 15-20 ani. Mereu a speculat oportunităţi, mereu a pescuit în ape tulburi. Acum îşi propusese să ia guvernarea cu o coaliţie de stânga, prim ministru fiind el, sau un personaj de paie, manevrat de el.

Pentru acest obiectiv a contribuit la trecerea moţiunii de cenzură. Nu i-a ieşit pasienţa. S-a supărat pe românii care nu s-au bătut să-l facă premier, şi îi lasă fără guvern, sau cu guvernul Dăncilă cât s-o putea.

Aşa a făcut tot timpul. Pe Geoana l-a faultat, să-i umfle şefia PSD. A reuşit. A dat jos guvernul Mihai Răzvan Ungureanu, să-i ia locul. A reuşit şi asta. Când a văzut că apele se tulbură în PSD, a demisionat şi din fruntea PSD (pe facebook), şi din fruntea guvernului. Acum stă la pândă să prindă iar funcţia de premier.

Integral pe AdevărulComentarii

Stragopulos Aveți Ordin de la Sefu' sa postați zilnic cu muie și futut in cur psd-isti, futu-va-n inima de postaci securiști!! Ca in cur si bot va place, puslamalelor?

30 octombrie 2019 9:04

Ai dat o muie unui șobolan psd-ist azi? Ce aștepți ?

29 octombrie 2019 17:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.