Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Noi credem că trebuie să fie instalat un guvern cât de repede se poate, fiindcă acest guvern are de făcut o rectificare. Cu toții avem de discutat bugetul de anul viitor. Noi am recomandat să vină cu proiectul de buget până în 15 decembrie în Parlament.

(...)

Am spus că așteptăm de la noul guvern să nu-și asume răspunderea guvernamentală și să nu dea ordonanțe de urgență în următoarele domenii: justiție, sistemul electoral și administrativ, în această perioadă.

(...)

Noi credem că sunt șanse serioase, bune să treacă acest guvern în săptămânile care urmează, dar trebuie să așteptăm să vină premierul desemnat cu programul de guvernare și cu lista miniștrilor în Parlament, în termenul de zece zile”, a spus Kelemen Hunor, președintele UDMR, după o nouă rundă de discuții între PNL și UDMR cu privire la susținerea pentru formarea noului guvern.