Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu mai puţin de 115 iniţiative legislative au fost adoptate tacit de Senat, fără dezbatere în plen. Printre actele normative se numără dezincriminarea deţinerii fără drept de muniţie letală, introducerea votului electronic şi închisoare pe viaţă pentru ucigaşii de poliţişti şi jandarmi.

Una dintre iniţiativele legislative adoptate tacit în Senat se referă la dezincriminarea deţinerii fără drept de muniţie letală. Propunerea a venit de la senatorul PSD Liviu Brăiloiu şi presupune ca o astfel de faptă să fie pedepsită doar cu amendă în condiţiile în care, în prezent, cei care încalcă legea riscă pedeapsa cu închisoarea de la unu la cinci ani.

Practic, senatorul propune ca toţi cei care au permis de port armă să poată să deţină muniţie necorespunzătoare într-o cantitate dublă faţă de cât permite legea. O altă propunere este închisoarea pe viaţă pentru cei care ucid poliţişti sau jandarmi. Autorul iniţiativei este deputatul PNL, Florin Roman.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.