Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jim Green, cercetător-şef al NASA, este de părere că descoperirea vieţii biologice pe Marte se află la doar câtiva ani distanţă.

Cercetătorul-şef al NASA, Jim Green, este optimist în ceea ce priveşte şansele roverelor trimise pe Marte de a găsi urme ale vieţii biologice. Totuşi, perspectiva identificării unor forme de viaţă în afara Terrei nu este una fericită, conform acestuia, şi asta din cauza faptului că publicul nu pare a fi pregătit să se confrunte cu implicaţiile acestei descoperiri, notează Futurism.

„Descoperirea (n.r. vieţii pe Marte) va duce la apariţia unor noi modalităţi de a interpreta lucrurile”, a declarat Jim Green pentru The Telegraph. „Nu cred că suntem pregătiţi pentru rezultatele acestor misiuni. Sunt îngrijorat deoarece cred că suntem aproape de a face această descoperire şi că va trebui să anunţăm asta”, a mai adăugat Jim Green.

Integral pe Descopera