Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul Şcolii Superioare de Aviaţie, George Costin Barbu, a fost numit director interimar la Tarom, printr-o decizie a Consiliului de Administraţie. Mandatul acestuia a fost stabilit la patru luni.

”Consiliul de Administraţie, întrunit în şedinţă în data de 21.10.2019, a luat act de renunţarea domnului Valentin Gvinda la mandatul de director general provizoriu şi a desemnat în funcţia de director general provizoriu pe dl George Costin Barbu, pentru un mandat de 4 luni, în condiţiile OUG 109/2011”, a transmis compania Tarom.

George Costin Barbu a ocupat funcţia de director general al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă începând din anul 2015, până în prezent, fiind absolvent al Facultăţii de Inginerie Aerospaţială, specializarea Inginerie şi Management Aeronautic.

Valentin Nicolae Gvinda, care ocupa funcţia de Şef Departament ATR din cadrul companiei, a fost numit director interimar, după revocarea din funcţie a Mădălinei Mezei, aminteşte News.ro.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.