Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tenismanul scoţian Andy Murray, fostul lider al clasamentului ATP, a fost inclus în lotul Marii Britanii pentru Cupa Davis, tradiţionala competiţie masculină pe echipe, după revenirea sa încurajatoare în circuitul profesionist, în urma operaţiei la şold, informează Reuters.

Murray, în vârstă de 32 ani, care a câştigat duminică Openul European de la Antwerp (Belgia), obţinând primul său titlu după doi ani, va face parte din echipa britanică alături de fratele său Jamie, specialist în proba de dublu, Dan Evans şi Neal Skupski. Căpitanul Leon Smith urmează să anunţe ulterior numele celui de-al cincilea component.

Marea Britanie a fost repartizată în Grupa E a Cupei Davis, alături de Kazahstan şi Olanda, la ediţia din acest an, care se dispută după o nouă formulă, cu un turneu final la care participă 18 echipe naţionale, programat între 18 şi 24 noiembrie la arena Caja Magica de la Madrid.

Integral pe Agerpres